Behangen

Gaat u verhuizen en wilt u uw nieuwe woning of bedrijfspand netjes laten behangen? Of bent u op de oude inrichting uitgekeken en zoekt u een professionele behanger om de muren een flinke opknapbeurt te geven? Wij maken er graag iets moois van.

Behangen lijkt eenvoudig, en een doe-het-zelver kan met een beetje goede wil heel aardig werk verrichten. Maar het venijn zit in de details. Onze professionele behangers beschikken over de juiste gereedschappen en het vakmanschap om ook de lastigste hoekjes keurig af te werken. Bovendien werken onze behangers flink door en ruimen zij achteraf alles weer netjes op. U zit dus niet dagenlang in de rommel.

Niet alleen behangen


Schilderwerk Henk Jansen is een veelzijdig schilderbedrijf in Ulft (vlak bij Doetinchem). We zijn gespecialiseerd in bouwen en verbouwen voor zowel bedrijven als particulieren. Naast behangers kunnen wij ook allerlei andere vakmensen voor u inzetten zoals schilders, metselaars, stukadoors en timmerlieden.

Al onze mensen houden van hun werk. U mag bij ons dan ook rekenen op de beste kwaliteit. Bent u toch niet helemaal tevreden over hoe het werk is uitgevoerd, dan kunt u daarover altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken dan samen met u naar een nette oplossing. U kunt natuurlijk ook al tijdens de werkzaamheden aan de bel trekken als u denkt dat iets niet helemaal goed gaat.

 

Vraag ons om een scherpe offerte

Wilt u een heel bedrijfspand laten behangen en moet uw eigen personeel gewoon door kunnen werken, dan zal er wat meer overleg nodig zijn over de precieze planning. Dankzij onze ruime ervaring komen we er in de praktijk altijd wel samen met u uit.

Contact over Behangen

V.O.F. Schilderwerken Henk Jansen
Bongersstraat 28
7071 CN
Ulft
0315 681 206
mail@schilderwerkhenkjansen.nl

Winkel

Onze winkel is gesloten door te weinig klandizie, maar met het schildersbedrijf staan we altijd voor u klaar.