Bij OnderhoudNL aangesloten schildersbedrijf uit Ulft

Neem contact op

Handige links

Op deze pagina vindt u links naar voor Schildersbedrijf Henk Jansen relevante organisaties en andere websites waarvan we denken dat deze nuttige informatie voor u bieden. Als u vragen hebt, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Neem contact op

OnderhoudNL

Schildersbedrijf Henk Jansen is een bij OnderhoudNL aangesloten bedrijf. Koninklijke OnderhoudNL is de grootste ondernemersorganisatie van Nederland als het gaat om gebouwonderhoud. Het doel van deze vereniging is om onder meer gebouwen, industriële installaties en kunstwerken te verduurzamen en te behouden voor de toekomst door middel van professioneel onderhoud. Ongeveer 2000 bedrijven hebben zich net als Schildersbedrijf Henk Jansen bij OnderhoudNL aangesloten.

OnderhoudNL biedt niet alleen belangenbehartiging voor deze specialisten, maar staat ook garant voor topkwaliteit werk voor de particuliere markt en bedrijfswereld. De organisatie heeft daarvoor eigen branchekwaliteitslabels en houdt in het oog dat de aangesloten bedrijven de hoogste kwaliteitsnormen volgen. Als u Schildersbedrijf Henk Jansen uit Ulft inschakelt, kunt u er dus van op aan dat uw schilder, behanger, glaszetter of timmerman goed is opgeleid en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen omtrent zijn of haar vakgebied.

Wilt u meer weten over OnderhoudNL, onze kwaliteitsnormen of ons bedrijf? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Neem contact op
Verfroller icoon

Schildersbedrijf Henk Jansen is aangesloten bij OnderhoudNL. Meer weten? Bel: 0315 - 68 12 06