Topkwaliteit behangwerk bestellen in Ulft en omstreken

Behangers met vakmanschap

Gaat u verhuizen en wilt u uw nieuwe woning netjes laten behangen? Of bent u op uw oude inrichting uitgekeken en wilt u de muren een flinke opknapbeurt te geven? U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar ook als fanatieke doe-het-zelver bent u niet altijd tevreden met het resultaat. Wellicht heeft u ook geen zin om veel tijd kwijt te zijn aan deze klus.

Schildersbedrijf Henk Jansen maakt er graag iets moois van. Onze professionele behangers beschikken over de juiste gereedschappen en het vakmanschap om ook de lastigste hoekjes keurig af te werken. Bovendien werken onze behangers flink door en ruimen zij achteraf alles weer netjes op, zodat u niet dagenlang in de rommel zit.

Vraag een offerte aan voor behangwerk

Niet alleen behangen

Schildersbedrijf Henk Jansen is een veelzijdig schilderbedrijf in Ulft (vlak bij Doetinchem). We zijn gespecialiseerd in bouwen en verbouwen met alles wat daarbij komt kijken. Wij nemen dus niet alleen het schilder- en behangwerk voor onze rekening, maar kunnen ook allerlei andere vakmensen voor u inzetten, zoals metselaars, stukadoors en timmerlieden. 

Al onze medewerkers houden van hun werk. U mag bij ons dan ook rekenen op de beste kwaliteit. Bent u toch niet helemaal tevreden over hoe het werk is uitgevoerd, dan kunt u daarover altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken dan samen met u naar een nette oplossing. U kunt natuurlijk ook al tijdens de werkzaamheden aan de bel trekken als u denkt dat iets niet helemaal goed gaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Behangen van bedrijfspanden

Naast particuliere woningen behangt Schildersbedrijf Henk Jansen ook graag uw kantoor of andere bedrijfsruimte in de Achterhoek. Ook hierbij kunt u natuurlijk rekenen op een professionele aanpak en geweldige resultaten. Wilt u een heel bedrijfspand laten behangen en moet uw eigen personeel gewoon door kunnen werken? Wij overleggen dan graag de precieze planning met u, zodat we zo min mogelijk overlast veroorzaken. Dankzij onze ruime ervaring komen we er in de praktijk altijd wel samen met u uit.

Verfroller icoon

Wilt u behangwerk bestellen in de Achterhoek? Bel ons vrijblijvend via 0315 - 68 12 06