Uw professionele glaszetter uit Ulft

Neem contact op

Ramen laten plaatsen in uw pand

Een raam plaatsen behoort waarschijnlijk niet tot uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom kunt u het zetten van glas het beste uitbesteden aan een bedrijf dat zich daarin heeft gespecialiseerd, zoals Schildersbedrijf Henk Jansen uit Ulft. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat de ruiten op een veilige manier in uw woning of bedrijfspand worden gemonteerd, zodat u weer een lange tijd vooruit kunt. Laat glaszetten over aan een professionele glaszetter en verzeker uzelf van uitstekende kwaliteit. Neem snel contact op voor meer informatie.

Neem contact op

De werkzaamheden van onze glaszetter

Schildersbedrijf Henk Jansen levert en zet glas voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek. Ook voor het plaatsen van hele ramen kunt u uitstekend terecht bij onze glaszetters. Nieuw glas in uw ramen kan zorgen voor een flinke energiebesparing (als u kiest voor isolatieglas) en zorgt bovendien voor een geheel nieuwe uitstraling van uw woning of bedrijfspand, waar u nog jarenlang van kunt genieten. Glaszetten is natuurlijk ook noodzakelijk wanneer er schade heeft plaatsgevonden. Wij vervangen uw gebroken ruiten snel en efficiënt, zodat u zo snel mogelijk weer tegen de elementen beschermd bent.

Schroom niet om meteen contact op te nemen en vraag een vrijblijvende offerte aan om uw pand te voorzien van nieuw glaswerk. Wij snappen dat u kwaliteit tegen een betaalbare prijs wenst en komen u daarin zoveel mogelijk tegemoet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Veilig glaszetten en ruiten repareren

Glaszetten moet op een veilige manier gebeuren. De glaszetters van Schildersbedrijf Henk Jansen zijn op de hoogte van alle veiligheidseisen die gelden omtrent het plaatsen van ruiten en het verzorgen van ruitreparaties. Onze glaszetters kennen de kneepjes van het vak en plaatsen snel uw nieuwe ruiten. Ook een simpele ruitreparatie kunt u prima aan ons uitbesteden. Neem direct contact op en ervaar zelf de professionaliteit van onze dienstverlening.

Verfroller icoon

Zoekt u een glaszetter in de Achterhoek?
Neem meteen contact op via: 0315 - 68 12 06